Prosperujúca REŠTAURÁCIA pri brehu BALATON – BALATONBOGLÁR

Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Budova
  • 333 900 €

Popis nehnuteľnosti

Na predaj zabehnutý HOSTINEC, aj APARTMÁN v jednom, len 100m OD BREHU BALATONU!

BALATONBOGLÁR sa nachádza v južnej časti jazera Balaton, veľmi obľúbený domácou, ale aj zahraničnou klientelou. Veľmi ľahko DOSTUPNÝ DIAĽNICOU M7, má PRÍSTAV, železničnú stanicu, viacero výletných miest, oddych PRI BREHU udržiavaného „MAĎARSKÉHO MORA“, obkolesený VINÁRSTVAMI. Zažijete tu neopakovateľnú atmosféru maďarskej pohostinnosti, úžasnej gastronómie, zábavy a to všetko za prijateľné ceny.

Nachádza sa IBA 100m OD PLÁŽE. Ideálny po prestavbe aj ako ubytovacie zariadenie.

Jedná sa o TEHLOVÝ, DVOJPODLAŽNÝ DOM na úžasnom pozemku 866m2. Na dolnom podlaží je stravovacia časť s terasou, na hornom je vytvorený apartmán.

HOSTINEC JE AKTÍVNY, ZABEHNUTÝ viac rokov, s klientmi, ktorí prichádzajú z roka na rok. Vie uspokojiť 100 až 120 ľudí vo vnútornej časti REŠTAURÁCIE, ako aj na TERASE. Ďalej sa tu nachádza barový pult, kuchyňa, výrobne, chladiarenská miestnosť, kúpeľňa s WC pre zamestnancov, a 2x WC pre hostí.

NA POSCHODÍ bol vytvorený APARTMÁN: .obývacia časť, dve izby, kúpeľňou s WC, kuchyňa a veľká terasa s výhľadom na Balaton.

Na dvore je tehlová GARÁŽ a plechová náraďovňa.

Napojený na VŠETKY INŽINIERSKE SIETE. Kúrenie plynovými gamatkami a kachľovou pecou v reštauračnej časti, chladenie klímou. Ohrev vody plynovým bojlerom a solárnym panelom.

VÝBORNÁ podnikateľská možnosť vzhľadom na lokalitu v najobľúbenejšej časti Balatonboglár, NIEKOĽKOROČNÚ PREVÁDZKU, s možnosťou rozšírenia podnikateľských aktivít.

V cene právny servis spojený s kúpou nehnuteľnosti v Maďarsku.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Plocha pozemku:
866 m2
Počet poschodí:
2
Kúpeľňa:
áno
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Materiál:
tehla
Terasa:
áno
Vykurovanie:
lokálne plyn

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Viktória Borč Horňáková

maklér
  • Slovensky |
  • Magyar
Ing. Viktória Borč Horňáková

Radi Vám poradíme

captcha image