Popis nehnuteľnosti

Rodinný dom na predaj v Maďarsku pri Košiciach, smer Kechnec, 10 kilometrov za hranicou Milhosť,  v mestečku Gönc. Celková vzdialenosť je 30 km od Košíc. Dobrá občianska vybavenosť, rýchla dopravná dostupnosť a početná slovenská komunita je hlavnou výhodou lokality.

Na predaj KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ kamenný dom SO ZASTAVANÝM PODKROVÍM, AUTOMATICKOU BRÁNOU, TERÉNNYMI ÚPRAVAMI A BEZÚDRŽBOVÝM VYHRIEVANÝM BAZÉNOM. KAMEROVÝ SYSTÉM A POPLAŠNÉ ZARIADENIE SAMOZREJMOSŤOU.

NADŠATNDARDNÁ  A FINANČNE NÁROČNÁ REKONŠTRUKCIA BOLA UKONČENÁ V R. 2019. KOMPLETNE NOVÁ, ZATEPLENÁ PLECHOVÁ STRECHA, ZASTAVANÉ PODKROVIE S VÝSTUPOM NA ZADNÚ KASKÁDOVITÚ TERASU. OKOLO CELÉHO DOMU JE DRENÁŽ, PODLAHOVÉ KÚRENIE V DOME, NOVÉ ROZVODY VODY, ELEKTRINY, ROHOVÁ KUCHYNSKÁ LINKA SO ZABUDOVANÝMI SPOTREBIČMI (AJ UMÝVAČKA RIADU), POSUVNÉ INTERIÉROVÉ DVERE, DO KUCHYNE AJ EXTERIÉROVÉ DVERE a veľa ďalšieho....ktoré treba vidieť na vlastné oči.

Miestnosti:

DOM SA PREDÁVA TAKMER ZARIADENÝ.

KÚRENIE je ÚSPORNÉ a PLNE AUTOMATICKÉ PELETOVÝM KOTLOM so zásobníkom a automatickým dávkovačom (funguje dva týždne bez fyzickej prítomnosti človeka).

Interiér prešiel kompletnou premenou, tak aj EXTERIÉR JE ODVODNENÝ, NÁROĆNE UPRAVENÝ. BOLA VYTVORENÁ TERASA A PANORAMATICKÝ BAZÉN, PLNE AUTOMATICKÝ, BEZÚDRŽBOVÝ.

V zadná časť pozemku je zatrávnená, stojí tam aj PIVNICA VO SVAHU, ktorá bola upravená ako VÍNNA PIVNIČKA s posedením v horúcich dňoch. Pozemok vo výmere 1199 m2.

INŽINIERSKE SIETE: obecná voda, kanalizácia, elektrina (aj 380 V), plyn na ulici nie je. Optický internet a Skylink.

NEHNUTEŇOSŤ JE JEDNÝM SLOVOM VÝNIMOČNÁ. Vhodná PRE NÁROČNÝCH KLIENTOV, ktorí sa chcú venovať radostiam, a nie starostiam okolo domu, či pozemku. Plne funkčný, stačí si doniesť iba osobné veci a užívať si. PLNOHODNOTNÉ TRVALÉ BÝVANIE. Prípadne LIXUSNÉ REKREAĆNÉ SÍDLO!

Dobrá  lokalita  v kategórii maďarské pohraničie nehnuteľnosti  - domy na predaj Košice – okolie. Z dôvodu rýchlej dostupnosti do Košíc, priemyselného parku Kechnec.

Predaj nehnuteľnosti v Maďarsku a následná kúpa, prihlásenie sa na úrady a inžinierske siete je bezproblémové, ak sa zveríte do rúk špecialistov s dlhoročnou praxou na trhu.

V cene nehnuteľnosti v Maďarsku je právny servis u certifikovaného advokáta, vklad kúpnej zmluvy do Katastra nehnuteľností a úhrada poplatkov, poradenstvo, tlmočenie, prepis médií – VŠETKY NÁKLADY SPOJENÉ S PREDAJOM NEHNUTEĽNOSTI.

Vlastnosti

Stav:
úplne prerobený
Plocha pozemku:
1199 m2
Podlahová plocha:
180 m2
Počet poschodí:
2
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
vaňa
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod
Typ:
exteriérový
Zariadenie:
zariadený
Kanalizácia:
áno
Materiál:
Kameň
Terasa:
áno
Terasa plocha:
42 m2
Vykurovanie:
ústredné - pevné palivo
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Viktória Borč Horňáková

maklér
  • Slovensky |
  • Magyar
Ing. Viktória Borč Horňáková

Radi Vám poradíme

captcha image