Pozemok v obľúbenej Méra

Obec: Méra
Okres: Encsi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
  • 9 500 €

Popis nehnuteľnosti

 

Na predaj stavebný pozemok/rozostavaný dom v Maďarsku pri Košiciach vo väčšej obci MÉRA, s dobrou dopravnou infraštruktúrou a občianskou vybavenosťou. Vzdialenosť od Košíc je 38 km, cca 40 min jazdy autom po ROVNEJ CESTE.  Hranica Milhosť vzdialená 18 km. 3km okresné mesto Encs. Výborná dopravná dostupnosť po DIAĹNICI.

POZEMOK má výberu 700 m2. Prístup asfaltovou cestou. Na pozemku stojí viac rokov nedokončená tehlová hrubá stavba bez strechy. Inžinierske siete pri pozemku.

Dobrá lokalita  v kategórii maďarské pohraničie nehnuteľnosti  - domy na predaj Košice – okolie. Najmä z hľadiska dopravnej dostupnosti po rovnej a rýchlej ceste väčšinu cesty diaľnicou.

Predaj nehnuteľnosti v Maďarsku a následná kúpa, prihlásenie sa na úrady a prepis médií je bezproblémové, ak sa zveríte do rúk špecialistov s dlhoročnou praxou na trhu. Domy v Maďarsku nie sú iba trend, ale aj výhodná investícia.

V cene nehnuteľnosti v Maďarsku je právny servis u certifikovaného advokáta, vklad kúpnej zmluvy do Katastra nehnuteľností a úhrada poplatkov, poradenstvo, tlmočenie, prepis médií.

Vlastnosti

Plocha pozemku:
700 m2
Zastavaná plocha:
120 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Viktória Borč Horňáková

maklér
  • Slovensky |
  • Magyar
Ing. Viktória Borč Horňáková

Radi Vám poradíme

captcha image