Popis nehnuteľnosti

Rodinný dom a kancelárske priestory na predaj v Maďarsku pri Košiciach, 25 km za hranicou Milhosť v peknej, POKOJNEJ ČASTI ENCS - Abaújdevecser.
Košice sú vzdialené 45 km, priemyselný park v Kechnec je vzdialený 28 km. Rýchla dopravná dostupnosť po dobrej ceste DIAĽNICOU. V meste ENCS je výborná občianska vybavenosť. Zároveň ČASŤ ABAÚDEVECSER JE  POKOJNÁ, oddelená od mesta. V meste je ŽELEZNIČNÁ STANICA.

Na predaj KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ RODINNÝ DOM, v ktorého zadnej časti je TROJIZBOVÝ DOM s výstupom na TERASU. V prednej časti sú KANCELÁRIE (bývalé školiace stredisko). Taktiež ZASTAVANÉ PODKROVIE cca 70 m2, ktorý sa využíval ako provizórny byt s kúpeľňou a tromi miestnosťami.

Predná časť, je starší dom hlinený (hlina sa ubíjala v debnení kde stvrdla, hrúbka steny 50 cm), zadná obytná časť a garáž je TEHLOVÁ. ZATEPLENÝ.

NOVÁ ŠKRIDLOVÁ STRECHA na prednej časti, na zadnej opravená, VÝBORNÝ STAV.

Dom má tri vchody. Predný vchod je z ulice do kancelárskych priestorov, kde je aj WC s umývadlom.  Druhým samostatným vchodom sa dostaneme do podkrovia. Tretím vchodom do zadnej obytnej časti.

Dispozičné riešenie hlavnej obytnej časti:

Samostatná KOTOLŇA, kde je KONDENZAČNÝ PLYNOVÝ KOTOL, AJ KOTOL NA TUHÉ PALIVO.

Napojenie na VŠETKY INŹINIERSKE SIETE: obecná voda, kanalizácia, elektrina, plyn.

VLASTNÁ STUDŇA S DOMÁCOU VODÁRŇOU NAPOJENÁ AJ DO DOMU. Možnosť prepínať, či chcete používať obecnú vodu, alebo vlastnú úžitkovú zo studne.

SAMOSTATNE STOJACA PIVNICA.

DVOJGARÁŽ 36 m2.

VSTUP ELEKTRICKOU BRÁNOU. 200 m2 ZÁMKOVÁ DLAŽBA.

OBROVSKÁ ZÁHRADA 2744 m2, pekne udržiavaná.

CELKOVÝ STAV JE VÝBORNÝ.

PREDÁVA SA SO ZARIADENÍM.

Vhodné pre široké spektrum ľudí hľadajúcich komfort a priestor, pohodové dedinské bývanie s možnosťou podnikania (práce z domu), zároveň blízkosť mesta, a výbornú dopravnú dostupnosť diaľnicou.


Výborne dostupná lokalita v kategórii maďarské pohraničie nehnuteľnosti - domy na predaj Košice – okolie. V blízkosti mesto Sárospatak s termálnym kúpaliskom, Miskolc, hrad Regéc, Boldogkováralja.


Predaj nehnuteľnosti v Maďarsku a následná kúpa, prihlásenie sa na úrady a inžinierske siete je bezproblémové, ak sa zveríte do rúk špecialistov s dlhoročnou praxou na trhu. Kúpa domu v Maďarsku nie je trend, ale aj výhodná investícia za prijateľnú cenu.

V cene nehnuteľnosti v Maďarsku je právny servis u certifikovaného advokáta, vklad kúpnej zmluvy do Katastra nehnuteľností a úhrada poplatkov, poradenstvo, tlmočenie, prepis médií – VŠETKY NÁKLADY SPOJENÉ S PREVODOM NEHNUTEĽNOSTI.

Vlastnosti

Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
270 m2
Plocha pozemku:
2744 m2
Zastavaná plocha:
200 m2
Počet poschodí:
2
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
2
Klimatizácia:
áno
El. napätie:
230V
Voda:
studňa a vodovod
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 2 autá
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
ústredné - plyn
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Viktória Borč Horňáková

maklér
  • Slovensky |
  • Magyar
Ing. Viktória Borč Horňáková

Radi Vám poradíme

captcha image