Stavebný pozemok v čarokrásnej obci Füzér

Obec: Füzér
Okres: Sátoraljaújhelyi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
  • 34 490 €

Popis nehnuteľnosti

Ponuka na predaj - zaujímavý stavebný pozemok v Maďarsku pri Košiciach v maďarskej obci Füzér pri slovenskej hranici. V OBJATÍ HôR s jedinečným výhľadom na hrad v najsevernejšej obci Maďarska, pri Košiciach. Z obce Füzér sú Košice vzdialené IBA 35 km! Smer cez Skároš, Hollóháza, vzdialenosť od hranice 15 km.
Vedie tam CYKLOTRASA, krásne TURISTICKÉ TRASY po horách. Jedná sa o jednu Z NAJKRAJŠÍCH a najlukratívnejších obcí v Maďarsku, S ČERSTVÝM VZDUCHOM a významnou turistickou atrakciou – ZREKONŠTRUOVANÝ HRAD, ktorý je jedným z najvyššie postavených v HU. Začína sa tu Modrá turistická trasa dlhá 1116 km. A dominantný hradný kopec vulkanického pôvodu je významný z hľadiska flóry a fauny.

Ponúkaný pozemok je vhodný na výstavbu rodinného domu, chaty, penziónu. Plocha pozemku 2450m2. Šírka pozemku 16,5 m, dĺžka 156m a končí potôčikom.
Lukratívna, vyhľadávaná lokalita v kategórii maďarské pohraničie nehnuteľnosti - pozemok na predaj Košice – okolie.
Predaj nehnuteľnosti v Maďarsku a následná kúpa, prihlásenie sa na úrady a inžinierske siete je bezproblémové, ak sa zveríte do rúk špecialistov s dlhoročnou praxou na trhu.
V cene nehnuteľnosti v Maďarsku je ďalej aj právny servis u certifikovaného advokáta, vklad kúpnej zmluvy do Katastra nehnuteľností a úhrada poplatkov, poradenstvo, tlmočenie.

 

Vlastnosti

Celková plocha:
2450 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Viktória Borč Horňáková

maklér
  • Slovensky |
  • Magyar
Ing. Viktória Borč Horňáková

Radi Vám poradíme

captcha image