Popis nehnuteľnosti

Na predaj výnimočná nehnuteľnosť, KDE SPOJÍTE BÝVANIE S PODNIKANÍM, staré s novým na jednom čarovnom mieste v obci MÁD!

Od Košíc vzdialené 70 km po dobrej ceste, Milhosť 50 km. Mesto Encs je vzdialené 25 km.

TURISTICKY TOP LOKALITA PRE MILOVNÍKOV VÍNA, centrum vinárstva s históriou  na úpätí TOKAJA (významné vinárstva: Szepsy István, Barta Gábor, Orosz Gábor, Holdvölgy pincészet, Szent Tamás pincészet) S NIEKOĽKÝMI TOP REŠTAURÁCIAMI (Első Mádi Borház, Gusteau, Percze Étterem) ponúkajúce nadštandardný gastronomický zážitok. Na svoje si zaručene prídu aj najlepší degustátory vína a vyberaného jedla. Malebná súhra historického vinárstva s historickými kamennými budovami, kúriami, pivnicami, ubytovacími zariadeniami, ktorú určite neprepásnite!

 

Nehnuteľnosť sa nachádza v centre obce, na väčšom pozemku o výmere 1800 m2, obkolesenom kamenným múrom a rastlinami. Vstúpite, a cítite sa ako v oáze.

Sú tu TRI BUDOVY – kamenný obytný dom, tehlový penzión so štyrmi izbami a kamenná pivnica.

K penziónu vedie z ulice cesta, kruhový objazd. Nachádza sa tu VEĽKÁ, KOPANÁ STUDŇA, ktorá je modernizovaná, unikát. Je tu aj BAZÉN, momentálne mimo prevádzky. VLASTNÉ JAZIERKO.

Majitelia sa tu venujú PESTOVANIU LIEČIVÝCH BYLÍN  na profesionálnej úrovni. To znamená, že vyše 20 rokov sa v záhrade nepoužívajú chemické postreky, PLNE BIO ZÁHRADA. K tomu účelu sú v záhrade viaceré drevené domčeky, sklady na náradia, ktoré dotvárajú atmosféru miesta.

 

Obytný kamenný dom:

Je to KAMENNÝ VIDIECKY DOM so 60 cm-mi stenami a TROJMETROVOU svetlou VÝŠKOU IZIEB, niekde sa zachovali aj drevené stropy. Má tri izby, dve kúpeľne s WC, kuchyňa s napojením na záhradu, chodba, komora. ÚSTREDNÉ KÚRENIE PLYNOVÝM KOTLOM.

VŠETKY INŽINIERSKE SIETE – plyn, voda, kanalizácia, elektrina.

 

Penzión:

Postavený v roku 2005, TEHLOVÝ.  Má DVE PODLAŽIA, kde dole je spoločenská časť a hore sú 4 izby s kúpeľňami.

Na dolnom podlaží je kuchyňa prepojená so spoločenskou  miestnosťou  (tu sa podávajú raňajky), 2 x WC, schodisko. Pokračovaním dolnej časti je VEĽKÁ MIESTNOSŤ  na spracovávanie hrozna, možné prerobiť na spoločenskú miestnosť, sálu, wellness, podľa potreby a fantázie. Časť je pod zemou, preto je tu aj v lete chládok. Má veľké dvere, aby sa tade dostali aj veľké stroje.

Na horné podlažie vedie príjemné schodisko,  spolu štyri izby s kúpeľňami a WC. Jedna štvorposteľová izba, tri dvojposteľové. Práčovňa a kotoľňa.

ÚSTREDNÉ KÚRENIE PLYNOVÝMI KOTLOM.

VŠETKY INŽINIERSKE SIETE – plyn, voda, kanalizácia, elektrina.

 

Tretia budova je VÍNNA PIVNICA.

 

Celá nehnuteľnosť má svoju jedinečnú atmosféru, kde sa spája príroda, vinice, história, čerstvý vzduch a v okolí špičkové vinárske, gastronomické a spoločenské zážitky.

 

TURISTICKY VYHĽADÁVANÁ, zaujímavá  lokalita  v kategórii maďarské pohraničie nehnuteľnosti  - domy na predaj Košice – okolie.

Predaj nehnuteľnosti v Maďarsku a následná kúpa, prihlásenie sa na úrady a inžinierske siete je bezproblémové, ak sa zveríte do rúk špecialistov s dlhoročnou praxou na trhu.

 

V cene nehnuteľnosti v Maďarsku je právny servis u certifikovaného advokáta, vklad kúpnej zmluvy do Katastra nehnuteľností a úhrada poplatkov, poradenstvo, tlmočenie, prepis médií.. – KOMPLETNÝ SERVIS SPOJENÝ S PREVODOM NEHNUTEĽNOSTI.

 

Pomenovanie miestností:

I. Obytný dom

1. Prvá izba

2. Druhá izb

3. Prvá kúpeľňa

4. Chodba (vchod zo záhrady)

5. Tretia izba

6. Druhá kúpeľňa

7. Komora

8. Kuchyňa (vchod zo záhrady)

II. Penzión a spracovateľská miestnosť

9. Wc (mužké)

10 Wc (ženské)

11. Schodisko

12. Spoločenská miestnosť pod schodiskom s kuchyňkou

13: Spracovateľská miestnosť

14. Chodba

15: K prvej izbe WC

16. Prvá izba

17. Druhá izba

18: práčovňa, kotolňa

19. K druhej izbe WC

20. Tretia izba

21. K tretej izbe WC

22. K štvrtej izbe WC

23. Štrvrtá izba

III. Pivnica

Vlastnosti

Status:
aktívne
Plocha pozemku:
1800 m2
Podlahová plocha:
300 m2
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
6
El. napätie:
230/400V
Voda:
studňa a vodovod
Typ:
exteriérový
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Viktória Borč Horňáková

maklér
  • Slovensky |
  • Magyar
Ing. Viktória Borč Horňáková

Radi Vám poradíme

captcha image