Pozastavený predaj - Lukratívny stavebný pozemok vo vyhľadávanej Telkibánya

Ulica: Telkibánya
Obec: Telkibánya
Okres: Abaúj-Hegyközi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie
  • 15 000 €

Popis nehnuteľnosti

Predaj nehnuteľnosti v Maďarsku pri Košiciach – slnečný, oplotený pozemok v najvyhľadávanejšej obci maďarského pohraničia. Vzdialenosť od Košíc je 25 km, ideálne smer Kechnec – Abaújvár.
V horami obkolesenej, turisticky obľúbenej obci je výborná občianska vybavenosť. Krásne penzióny, čerstvý vzduch a výlety do okolia ju robia najatraktívnejšou rekreačnou obcou, zároveň pre blízku vzdialenosť do Košíc, vhodné aj na každodenné dochádzanie za prácou, tj. trvalé bývanie.
Pozemok sa nachádza v najkrajšej časti obce. Výmera 2190 m2. V stup na pozemok priamo z asfaltovej cesty, predná polovica mierne klesá a druhá patrí už takmer k lesu.
Na pozemku stál v minulosti dom, kamene z jeho stien je možné použiť npr. na oplotenie, alebo vybudovanie terasy. Všetky inžinierske siete sú pri pozemku.
V cene predaja nehnuteľnosti v Maďarsku je právny servis u certifikovaného advokáta v Maďarsku, vklad kúpnej zmluvy do Katastra nehnuteľností a úhrada kolkov, tlmočenie, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, poradenstvo. V CENE VŠETKY NÁKLADY SPOJENÉ S PREVODOM NEHNUTEĽNOSTI.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2190 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Viktória Borč Horňáková

maklér
  • Slovensky |
  • Magyar
Ing. Viktória Borč Horňáková

Radi Vám poradíme

captcha image

Podobné nehnuteľnosti