TEHLOVÝ DOM S GARÁŽOU v NOVAJIDRÁNY

Obec: Novajidrány
Okres: Encsi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
  • 43 900 €

Popis nehnuteľnosti

Rodinný dom na predaj v Maďarsku pri Košiciach, 16  kilometrov za hranicou Milhosť vo väčšej obci Novajidrány. Z Košíc vzdialená po rýchlej, takmer ROVNEJ CESTE 39 km. Veľká časť cesty novou DIAĽNICOU, zjazd cca 4 km pred obcou v Garadna. Obec má dobrú občiansku vybavenosť, aj železničnú stanicu. V obci žije, resp. má rekreačný dom viacero slovákov.

Dom sa nachádza MIMO HLAVNEJ CESTY V TICHEJ ULIČKE. MUROVANÝ DOM (tehlový) postavený v roku 2000,  vek stavby 22 ROKOV.

Po vstupe do domu sa odcitneme v OTVORENOM PRIESTORE. Napravo je otvorená kuchyňa, vedľa izba, naľavo na vyvýšenom poschodí dve izby. Má VEĽKÚ KÚPEĽŇU, oddelené WC. Možnosť zastavať podkrovie, vysoká sedlová strecha (momentálne krytina eternit, strecha v dobrom stave). Väčšina okien vymenená na plastové, ako aj vchodové dvere.

SPOLU 3 IZBY, KUCHYŇA, KÚPEĽŇA, WC.

Polovica domu je PODPIVNIČENÁ, kde je GARÁŽ A KOTOLŇA.

KÚRENIE je ÚSTREDNÉ radiátormi,  pomocou kotla na TUHÉ PALIVO. V dome je zavedená elektrina, obecný vodovod, kanalizácia, plynová prípojka na dvore.  

Zastavaná plocha domu 110 m2, úžitková plocha 150 m2. Po modernizácii interiéru, prípadne zastavaní podkrovia priestorovo nadštandardný dom s výbornou záhradou.

Rovný, dobre využiteľný, širší pozemok vo veľkosti 1382 m2.

Táto zaujímavá nehnuteľnosť je ideálna voľba pre rodinu za účelom komfortného trvalého bývania  a zároveň denné dochádzanie na Slovensko PO DIAĽNICI.

Zaujímavá lokalita  v kategórii maďarské pohraničie nehnuteľnosti  - domy na predaj Košice – okolie.

Predaj nehnuteľnosti v Maďarsku a následná kúpa, prihlásenie sa na úrady a inžinierske siete je bezproblémové, ak sa zveríte do rúk špecialistov s dlhoročnou praxou na trhu.

V cene nehnuteľnosti v Maďarsku je právny servis u certifikovaného advokáta, vklad kúpnej zmluvy do Katastra nehnuteľností a úhrada poplatkov, poradenstvo, tlmočenie, prepis médií -  VŠETKY NÁKLADY SPOJENÉ S PREVODOM NEHNUTEĽNOSTI.

Vlastnosti

Úžitková plocha:
150 m2
Plocha pozemku:
1382 m2
Zastavaná plocha:
110 m2
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
vaňa
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
nie
Materiál:
tehla
Vykurovanie:
ústredné - pevné palivo
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Viktória Borč Horňáková

maklér
  • Slovensky |
  • Magyar
Ing. Viktória Borč Horňáková

Radi Vám poradíme

captcha image